Aneszteziológia

Aneszteziológia Időpontfoglalás telefonon +36 30 243 5561

Nem megjelenés esetén, illetve amennyiben a foglalt időpontját nem mondja le a vizsgálat előtt 24 órával 7.000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel a következő személyes megjelenés alkalmával vagy átutalásos számla formájában.

Aneszteziológia
Első vizsgálat

Ár: 25 000 Ft

Várható időtartam: 20 perc

Aneszteziológia
Kontroll vizsgálat

Ár: 10 000 Ft

Várható időtartam: 10 perc

Első vizsgálat

Ár: 20 000 Ft

Várakozási időtartam: 15 perc 

Szakrendelés leírása

Az altatóorvos tevékenysége sokrétű, melyben elsőbbséget élvez, hogy a műtét alatt biztosítsa a legteljesebb és legbiztonságosabb fájdalomcsillapítást. Az aneszteziológus feladata ellenőrizni a beteg életfunkcióit, kideríteni, hogy a kiemelkedő fontosságú élettani funkciók (keringés, légzés, vese- és májműködés, valamint az idegrendszeri állapot) igényelnek-e külön felügyeletet, speciális kezelést vagy előkészületet. Az aneszteziológus tudja megállapítani azt is, hogy a beteg szervezete “kibírja-e” az altatást vagy inkább helyi vagy regionális érzéstelenítést kell alkalmazni (például epidurális érzéstelenítés). Megítéli, hogy jár-e komolyabb veszélyekkel az altatás az adott beteg esetében.

Meghatározza a műtét előtti megelőző intézkedések szükségességét. Meghatározza, mire kell ügyelni és milyen kezelések szükségesek a beavatkozás alatt és után.