Dr. Suba Melinda

csecsemő és gyermekgyógyász, gyermek gasztroenterológus, gyermek háziorvos, nagy alapossággal és sok szeretettel várja kis pácienseit.

Rendelési idő:

Hétfő: 8:30-11:30

Dr. Suba Melinda vagyok Gyermek gasztroenterológus szakorvos

1981-ben születtem Esztergomban. 2006-ban általános orvosi diplomát szereztem Szegeden. Ezt követően a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Gyermekosztályán kezdtem dolgozni. Gyakorlataimat a szegedi gyermekklinikán, a Bethesda Gyermekkórházban, illetve a Semmelweis Egyetem I.sz. Gyermekklinikáján végeztem. 2018-ban csecsemő- és gyermekgyógyászat, 2020-ban pedig gyermek gasztroenterológia szakvizsgát szereztem.

  • Magyar Gyermekgyógyászati Társaság
  • Magyar Gyermekgasztroenterológiai Társaság
  • Magyar Mesterséges Táplálási Társaság
  • Európia Gyermekgasztroenterológiai Társaság (ESPGHAN)

A gyermek gasztroenterológiai szakrendelésen 0-18 éves korig várom a gyermekeket, akiknek bármilyen gyomor-bélrendszeri, vagy májat érintő panasza, tünete van, mint például hasi fájdalom, hasmenés, székrekedés, véres széklet, csecsemőkori bukás, reflux, súlyfejlődés elmaradása, felszívódási zavar, májbetegség, cöliakia, táplálékallergia.

A szakvizsgálat során átbeszéljük a panaszokat, tüneteket, majd a kórelőzmény alapos áttekintése után fizikális vizsgálat következik. Ezt követően megbeszéljük a szükséges további vizsgálatokat, teendőket.

Vélemények

"Suba doktornő nagyon kedves és alapos volt, teljesen elégedett vagyok, másnak is ajánlani fogom!"
"Maximálisan elégedettséggel jöttünk el a doktornőtöl. Alapos, felkészült és szakmailag is nagy tudású."
"Kedves, aranyos Doktornő, gyerekbarát vizsgálat."
"Kedves, segítőkész, alapos, megfelelő szakmai háttérrel rendelkező doktornő Suba Melinda. Igényes hely, kedves alkalmazottak."
"14 éves gyerekkel jártunk a doktornőnél, aki alapos volt, kedves, és nagyon szimpatikus. Kellőképpen komolyan vette a problémánkat és teljeskörűen tájékoztatott bennünket a teendőkről."
"Teljesen meg voltunk elégedve. A környezet nagyon szép és tiszta volt. A recepciós hölgy nagyon kedves volt."
"Nagyon kedves, segítőkész a doktornő."
"Maximális odafigyelést, tájékoztatást kaptunk. A recepciós hölgy és a Doktornő is nagyon kedvesek voltak. A környezet is nagyon igényes és gyermekbarát."
"2 éves kislányommal érkeztünk hozzá. A Dr. Nő nagyon kedves, alapos, több irányba továbbküldött minket, hogy megtalálja a probléma forrását. Érthetően kifejtette a gyógyszerek miértjét/hatását. Ajánlom a Dr. Nőt!"
"Nagyon elégedett voltam! 😊 "
"Nagyok kedves, precíz a doktornő."
"Nagyon szeretjük a doktornőt, és nagyon aranyos, kedves!:)"
"Szép kultúrát környezet, gyermekbarát váróterem. Kedves személyzet és segítőkész, alapos, kedves doktornő."
"Lelkiismeretes, alapos, kedves, szakmailag kiváló Doktornő."
"Kedves, alapos és végtelenül türelmes. Teljesen elégedett vagyok."
Previous
Next