Gyógytornász (Csecsemő, Gyermek)

Gyógytornász (Csecsemő, Gyermek) Időpontfoglalás telefonon +36 30 243 5561

Nem megjelenés esetén, illetve amennyiben a foglalt időpontját nem mondja le a vizsgálat előtt 24 órával 7.000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel a következő személyes megjelenés alkalmával vagy átutalásos számla formájában.

Gyermek gyógytorna
Első vizsgálat

Ár: 20 000 Ft

Várható időtartam: 50 perc

Gyermek gyógytorna
Kontroll vizsgálat

Ár: 15 000 Ft

Várható időtartam: 30 perc

Szakrendelés leírása

Sokak számára ismerős a tény, hogy a gyermekeink első életéveinek történései egész életükre kihatással lehetnek. Éppen ezért fontos, hogy a mozgásfejlődésük a megfelelő módon történjen. Viszont nem elég, hogy bizonyos mozgásformára képes a baba, hanem az is nagyon fontos, hogy hogyan végzi azt, illetve hogy azok milyen ritmusban jelennek meg a fejlődése során! A megfelelő módon végzett nagymozgások befolyással bírnak a tanulási és szociális képességekre is. A testi és lelki folyamatok szoros összekapcsolódása miatt az idegrendszeri és a mozgásszervi  fejlődést ezért úgy érdemes támogatnunk amiben a baba jól érzi magát. 

Célunk, hogy a nálunk töltött idő alatt a gyermekek minden esetben egy kellemes, szorongásmentes légkörben egyénre szabottan a számukra legideálisabb kezelési módszerrel  alapozzák meg ezen képességeiket. 

A korai fejlesztés mellett a családok megkereshetnek minket bizonyos ortopédiai jellegű elváltozásoknál is (pl. lábdeformitások, ferdenyak tartás stb.)