Rólunk

Kik vagyunk?

2006-ban alakultunk, Neomedical Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társaság néven, ami 2011-től Neomedical Ambulance Service Kft. néven működik tovább. Jelenleg Kecskemét és környékének egyik meghatározó szereplője vagyunk a magán egészségügyi szolgáltatás szektorban.

Kezdetben egyetlen egy „mentőtáskával” végeztünk mozgóőrséget…

Azóta foglalkozunk:

 • Orvosi szakrendelésekkel és egyéb egészségügyi vizsgálatokkal és kezelésekkel Egészségközpontunkban
 • Laborszolgáltatásokkal
 • Rendezvények és létesítmények egészségügyi biztosításával országosan
 • Betegszállítással bel-, és külföldön egyaránt
 • Oktatással (egészségügy, sürgősségi ellátás, elsősegély)
 • Egészségügyi szolgáltatásokkal vállalati partnereink részére

Igyekszünk az egészségügyet egy más szempontból megközelíteni, mely értelmében munkánk során a legfontosabbnak a beteg vagy a bajba jutott mentését, állapotának jobbítását tekintjük, így minden tevékenységünket ez alá rendeljük. 

Egészségközpontunkban is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a hozzánk érkezők maximális megelégedettséggel távozzanak, ami magába foglalja a magas szakmai szintű szakrendelések mellett a Központban történő összes „egyéb körülményt”. Hogy mik ezek, azt elmondani nem tudjuk, csak megmutatni.

A Neomedical teljes személyzete nagyából hatvan fő. Csapatunkat szakorvosok, mentőorvosok, mentőtisztek, mentőtechnikusok, mentőápolók, mentőgépkocsi vezetők és az adminisztratív területen dolgozók alkotják. Jelenleg egy mentőállomással, 7 db gépkocsival és egy Egészségközponttal rendelkezünk.

Kiegészítő szolgáltatásaink

Amennyiben a rendelésre való eljutás problémát jelent, kérje betegtaxi szolgáltatásunkat:
 
A betegtaxi egy magán mentőautó, mely előre egyeztetett időpontban, pontosan érkezik. Azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, vagy egy szakrendelésre, vagy bármilyen egyéb ügyintézésre történő eljutás nagy problémát jelent, vagy önerőből megoldhatatlan, azoknak a legjobb választás a Betegtaxi. 
 
Ráadásul Egészségközpontunkba érkező betegek a Betegtaxit a piaci ár feléért vehetik igénybe. 
 
Részletek: itt.

A Neomedical a Covid megjelenése óta részt vesz a Koronavírus elleni harcban. Több mint 50.000 Covid tesztet végeztünk már el és folyamatosan naprakészen tartjuk tudásunkat az aktuális járványügyi helyzetről és szabályokról a Nemzeti Népegészségügyi Központ valamint az Operatív Törzs által kiadott eljárásrendek alapján. Így mindig gyorsan és naprakészen segítséget tudunk nyújtani a hozzánk fordulóknak az aktuális szabályozásokról, utasításokról. 

Szükség esetén továbbra is végzünk Covid teszteket, bejelentkezni az alábbi linkekre kattintva lehet: 

Mai rohanó világunkban a legtöbb embernek a legfontosabb vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből szervezete hiányt szenved. Erre lehet megoldás egy infúziós feltöltő kezelés, ahol személyre szabottan az emésztőrendszert megkerülve, egyenesen a véráramba juttatjuk be azokat a mikro tápanyagokat, melyekből hiányt szenvedünk. Ennek előnye, hogy nem kell tablettákat beszedni, a bejuttatott anyag 100%-a hasznosul, így azonnali eredményre lehet számítani. 

Az infúziós feltöltőkúrák azoknak nyújthat segítséget, akik:

 • stresszes életet élnek, 
 • extrém munkakörülményei vannak (éjszaka, váltott műszakban dolgoznak),
 • kimerültek,
 • rendszeresen sportolnak, 
 • legyengült az immunrendszerük,
 • szeretnék megelőzni a „bajt”
 • szeretnének szépülni, fiatalodni

Jelenleg vitaminos infúziós feltöltőkúráink nem elérhetőek, részletek hamarosan…

 
Egészségközpontunkba érkező betegeink a rendelés idejére ingyen parkolhatnak a Malom parkolóházban.
 
A rendelés végeztével a recepción vehetik át az ingyen parkolásra szóló jegyüket látogatóink.
 

Vélemények

Az orvosaim türelmesek voltak, és készségesen meghallgatták a problémámat, amit más helyeken nem tapasztaltam. Úgy érzem itt végre rendes segítséget fognak nyújtani a problémámra. ​
Szabó Johanna
18
Az egészségközpont nagyon tiszta és rendezett volt. Ez elmondható az orvosaikról is. Igazi szakértelem, profi környezet
Molnár Gyula
25
A dietetikusom kiváló kezelést nyújtott, és utána is remekül tudtunk együtt dolgozni. A kontrolljaimon mindig kedves és érdeklődő volt. Az állapotom pedig egyértelműen javult.
Balogh Gergő
26
Köszönöm a pontos diagnózist és a gyors segítséget!
Sipos Bianka
34
I've had a slight sharp stabbing pain in my chest this week. When I visited the health center, I was immediately welcomed and received professional care.
Dogdan Javicz
62